Eviten que un grup de menors robi de nit en un comerç de Calafell

La policia local els ha enxampat posteriorment

La Policia Municipal de Calafell ha enxampat un grup de sis menors, de nacionalitat espanyola, que han intentat fer un robatori a la nit en un comerç de Calafell Poble durant la nit. El grup havia mirat de forçar el pany d'un comerç del nucli antic, cap a dos quarts de quatre de la matinada, però un veí els ha vist i els ha increpat, amb el qual han fugit de la zona. Tot i que no han pogut cometre el robatori, sí que han fet danys a la porta.

Després, la policia local els ha trobat al carrer de Jesús, i els ha detingut a l'altura del carrer de les Eres. Aquest matí s'estaven instruint les diligències. Des del consistori han deslligat aquest fet del grup que feia robatoris a comerços durant les passades festes de Nadal. Els joves detinguts avui no ocupen cap habitatge ni són menors no acompanyats. La càmera de seguretat del comerç ha registrat l'intent de robatori, en unes imatges que s'han posat en un grup de Facebook.

Eviten que es reocupi un dels pisos tapiats

Per altra banda, la policia de Calafell va evitar aquest dimecres 4 de març que es reocupés l'edifici tapiat del carrer de Joan Miró, al número 15. Unes persones estaven mirant de tornar a entrar al bloc, però la policia els va enxampar. Des de l'Ajuntament han explicat que els cossos policials vigilen periòdicament «els punts calents de l'ocupació conflictiva al municipi».

El bloc del carrer de Joan Miró va ser un dels que es va tapiar a finals del mes de gener, després d'un operatiu policial que va acabar amb diverses persones detingudes al nucli del Poble, totes d'origen estranger. L'actuació es va fer en aquest edifici i en un altre de la rambla de Mossèn Jaume Tobella, on hi havia diversos individus relacionats amb els robatoris a comerços de les últimes setmanes del 2019 i les primeres del 2020. Al cap de pocs dies, la justícia els va deixar en llibertat, provocant les protestes del govern municipal.

"🚨 Marxa sense pagar d'una benzinera a Cambrils i l'aturen borratxo i sense carnet" "🔴 Enxampats tres homes caçant amb una tècnica il·legal a l'Ebre"