Incendi de vegetació agrícola a tocar de la C-14z, a Reus

Un segon incendi crema a la zona del Mas de Puig
L'incendi crema al costat de la carretera C-14z | @bomberscat

Un incendi afecta una zona de vegetació agrícola la tarda d'aquest dilluns, 27 de juliol, a Reus. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, cap a dos quarts de set de la tarda, concretament a les 18.27 hores, han rebut l'avís d'un foc a tocar de la carretera C-14z.

El foc crema uns camps agrícoles, i de moment les flames no afecten cap edificació. Els Bombers han activat un total de set dotacions, sis de terrestres i un helicòpter, que estan treballant per extingir les flames. Els Bombers han aturat el cap del foc i al voltant de les 19.50 hores, els Bombers han donat l'incendi per controlat.

A banda de l'incendi vora la C-14z, els Bombers han rebut un avís d'un altre incendi que també crema la terme municipal de Reus. Es tracta d'un foc que afecta un camp d'avellanaers a la zona del Mas del Puig, a prop de la pista de l'aeroport. L'avís d'aquest segon incendi s'ha rebut a les 19.14 hores. Hi treballen sis dotacions dels Bombers, cinc de terrestres i una d'aèria, i el foc també ja està controlat.

 

Incendi en un camp erm d'oliveres a Ginestar

Els incendis a Reus no han sigut els únics que els Bombers han hagut d'extingir aquesta dilluns a les comarques de Tarragona. Cap a un quart d'una del migdia, a les 12.13 hores, els Bombers rebien l'avís d'un incendi en una parcel·la agrícola a Ginestar, a la Ribera d'Ebre.

El foc cremava una parcel·la agrícola erma d'oliveres. Els Bombers hi han treballat amb quatre dotacions terrestres i un helicòpter bombarder. 

Hi han treballat cinc dotacions | @bomberscat

"Aquesta matinada: Una nena de 6 anys s'escapa de casa a Altafulla" "Aquest migdia: Crema totalment un vehicle a la T-11, a Reus"