Imatge de l'incendi que crema al barranc de Voravall, a Batea

Incendi de vegetació forestal i agrícola al barranc de Voravall, a Batea

El foc ha cremat 1,9 ha de vegetació agrícola i 200 m2 de vegetació forestal

Fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han activat el migdia d'aquest dimecres, 21 d'octubre, per un incendi que crema a Batea, a la Terra Alta. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís de l'incendi a dos quarts de tres del migdia, quan els han alertat d'un foc que cremava al barranc de Voravall, al terme municipal de Batea. El foc crema una zona de terreny agrícola, amb petites illes de massa forestal.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat mitja dotzena de dotacions dels Bombers, cinc de terrestres i una d'aèria. Cap a tres dos de quatre de la tarda els Bombers ja han donat l'incendi per estabilitzat. Segons els Agents Rurals, l'incendi hauria afectat 1,9 hectàrees de vegetació agrícola i 200 metres quadrats de vegetació forestal.

Un segon incendi a la Terra Alta aquest migdia

Paral·lelament, els Bombers també han treballat, durant el migdia i tarda d'aquest dimecres, en un altre incendi a la Terra Alta. Es tracta d'un foc que s'ha declarat a les 14.06 hores al terme municipal de Villalba i els Arcs. L'incendi ha cremat 1,15 hectàrees d'erms a la zona dels dipòsits.