Ensurt a Bonavista per un aparatós incendi a tocar de l'N-340

L'avís va arribar a les 20.18 hores

El barri de Bonavista va patir un nou ensurt aquest diumenge al vespre. Quan ja era negra nit, el to vermell i taronja del foc es va tornar a fer ben present a la zona, aquest cop per un incendi de vegetació. Els serveis d'emergències van rebre els avisos de les trucades dels veïns i veïnes a les 20.18 hores i ràpidament es van desplaçar a la zona, ja que les flames eren molt a prop de les cases.

Un cop van arribar al lloc dels fets van poder comprovar que cremava una parcel·la del carrer Tretze del barri de Bonavista, però van poder respirar alleugerits perquè aquesta estava a tocar de la carretera N-340 al seu pas pel barri de Ponent i, per tant, la seva propagació era evitable. Fins a la zona s'hi van desplaçar 5 dotacions dels Bombers i finalment no va fer cap focus secundari, pel que les flames es van poder apagar.

L'incendi va ser molt espectacular i va despertar la preocupació de molts veïns, tot i que ràpidament es va donar per estabilitzat. El cos dels Bombers de la Generalitat han estat treballant fins a mitjanit remullant la parcel·la per acabar d'apagar-lo. Finalment, l'incendi de vegetació ha calcinat un parell d'hectàrees aproximadament.

"Els Bombers donen per controlat l'incendi forestal a Vinebre" "Aquesta matinada: Una dona ferida en un xoc entre dos vehicles a l'A-7, a Cambrils"