Imatge d'arxiu d'una dotació dels Bombers de la Generalitat

Un noi, ferit en un incendi al camp de futbol de Creixell

Va ser evacuat fins a la Vall d'Hebron a Barcelona

Un noi  va patir cremades  en incendiar-se el vestidor del camp de futbol de Creixell. En conseqüència d'aquest incident, va ser evacuat per una ambulància  del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a la Vall d'Hebron a Barcelona. 

Pateix cremades de segon grau en un camp de futbol

El servei d'emergències va rebre l'avís quan passaven minuts de les vuit del vespre d'aquest divendres, 7 de febrer. El motiu de l'avís va ser un foc en els vestidors del camp de futbol de Creixell. 

L'incendi va començar, segons els Bombers, per la combustió de gasolina, per motius que encara es desconeixen. Fins al lloc van anar quatre dotacions per apagar les flames, les quals van ser ràpidament extingides. 

Només un noi, amb cremades de segon grau a una mà, va resultar ferit  i va ser traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron per curar-se les ferides. Afortunadament, eren hores d'entrenament i la majoria dels joves estaven a fora de la zona de vestidors. Tots els partits que s'havien de jugar aquest cap de setmana a les instal·lacions de Creixell, han quedat suspeses.