S'incendia totalment el menjador d'una casa de Salou

Els Bombers han desplaçat 6 dotacions | El pis del costat i el de dalt també han quedat afectats per fum i temperatura
S'ha cremat totalment el menjador d'un primer pis al carrer Saragossa de Salou | Bombers

 

Greu incendi en un edifici del carrer Saragossa de Salou. Els Bombers de la Generalitat han apagat les flames que afectaven en una casa del primer pis, mentre  el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han hagut d'atendre una persona en el lloc dels fets. En conseqüència del foc, han quedat afectats dos pisos més per fum i temperatura. 

 

Gran fumarada en l'incendi

El servei d'emergències rebia l'avís de l'incendi quan faltaven cinc minuts per tres quarts de dues de la tarda. Les flames estaven afectant un bloc de pisos amb planta baixa i quatre plantes més del carrer Saragossa de Salou. L'immoble que estava cremant era el situat al primer pis i, concretament, s'estava incendiant en menjador, que ha quedat totalment calcinat. 

 

Així mateix, també ha quedat afectada tota la casa per les altres temperatures de l'incendi i pel fum que hi havia en l'habitatge. Per aquests motius, també han quedat perjudicats el pis del costat i el de dalt. 

 

En conseqüència de l'incendi, una persona ha resultat ferida, però després de l'atenció del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per inhalació de fum i cremades de caràcter lleu, se li ha donat l'alta in situ. El SEM ha enviat quatre ambulàncies al lloc dels fets, mentre que els Bombers n'han enviat sis dotacions per treballar en l'incendi. 

 

 

"🔴🚌 ATENCIÓ: Accident entre dos autobusos a la plaça de les Oques" "🚰ATENCIÓ: Nou tall d'aigua a Segur de Calafell, aquest cop per una connexió il·legal"