Bombers treballant en un incendi a Torredembarra.

Un incendi en una casa descobreix una plantació 'indoor' a Torredembarra

El foc a l'habitatge, ubicats als Munts, no ha provocat ferits

No és el primer cop que passa a casa nostra, i probablement tampoc serà l'últim. Aquesta tarda de dimarts, 25 d'agost, els serveis d'emergències han tingut una d'aquelles actuacions que recordaran i explicaran. El que semblava un avís per un incendi en un habitatge totalment transcendental, un de molts, s'ha acabat convertint en un delicte molt més greu. 

Els fets han passat a Torredembarra, als Munts. Concretament a les 18.21 hores en una casa del carrer Xiprer, la número 23, la qual ha fet saltar les alarmes dels veïns per les flames que denotaven un incendi important. Ràpidament s'ha avisat als serveis d'emergències per requerir la seva actuació, i fins allí s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i la Policia Local de Torredembarra amb dues patrulles.

La sorpresa ha estat que quan els Bombers han arribat a la zona, només s'havien autoevacuat els veïns, ja que a la casa incendiada no hi havia ningú. Però sí que hi havia vida. Quan els Bombers han accedit a l'habitatge, el qual finalment només han hagut de ventilar, han descobert que al seu interior hi havia una gran plantació 'indoor' de marihuana. Les flames ja s'havien autoextingit i per tant, a banda de feina per a la policia que ara haurà d'investigar qui són els propietaris, no n'hi ha hagut massa més.

Per sort, no s'han hagut de lamentar ferits. Les plantacions 'indoor' solen ser causants d'incendis, ja que la instal·lació per mantenir les plantes de marihuana molts cops és força rudimentària. Ara, caldrà investigar més àmpliament tot els fets.


Comentaris