S'incendia un cotxe aparcat al carrer de Tramuntana de Torredembarra

Els veïns i la Policia Local han contingut les flames mentre no arribaven els Bombers
El cotxe s'ha incendiat quan estava aparcat al carrer de Tramuntana | Aj. Torredembarra

Els Bombers de la Generalitat s'han activat el matí d'aquest dijous, 23 de juliol, per apagar un incendi en un vehicle a Torredembarra. El cotxe es trobava aparcat al carrer de Tramuntana, quan s'ha incendiat. Els veïns de la zona han donat l'avís al telèfon d'emergències 112, que ha avisat la Policia Local i els Bombers.

Segons ha informat l'Ajuntament de Torredembarra, mentre les dotacions dels Bombers no arribaven al lloc, els veïns del carrer i els agents de la Policia Local han ajudat a contenir les flames per evitar que es propaguessin cap a algun habitatge del carrer de Tramuntana.

Una dotació dels Bombers s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha extingit les flames que quedaven. Després de remullar els punts calents, els Bombers s'han retirat.

Afortunadament, l'incendi no ha anat a més i les flames no han arribat a cap casa, i tampoc cap persona ha resultat ferida, ni per cremades ni per intoxicació de fum. De moment, es desconeixen les causes que haurien pogut provocar l'incendi del vehicle.

"Inesperada troballa de centenars de milers d'euros en una granja de Riudoms" "Atenció: Estabilitzat un incendi forestal a la serra del Montmell-Marmellar"