Bombers a Tarragona.

Ensurt per un incendi de cuina al carrer Mallorca de Tarragona

Els fets han passat pels volts de les tres de la tarda

Ensurt aquest migdia a la ciutat de Tarragona. Els serveis d'emergències han rebut un avís a les 15.03 hores per un incendi al carrer Mallorca, concretament a l'edifici número 13. Ràpidament s'han activat els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques i la Guàrdia Urbana de Tarragona, i és que en qualsevol avís d'aquest tipus aquest és el protocol. 

Un cop han arribat al carrer Mallorca han pogut comprovar que es tractava d'un petit incendi en un pis que ha causat moments de tensió, però que per sort no ha anat a més. Al cinquè pis del número 13 una campana extractora s'hauria incendiat provocant una forta fumarada que ha espantat els veïns i veïnes de l'escala. Alguns d'ells han optat per autoconfinar-se a casa seva fins que els bombers apaguessin les flames.

Bombers a Tarragona.
El foc s'ha iniciat en una cuina. | Jordi Sanvisens
 

Les tres dotacions dels Bombers de la Generalitat que s'han desplaçat fins al lloc dels fets han comprovat que el fum ja s'estava escampant per l'escala, a partir de la quarta planta, i després d'apagar les flames han procedit a ventilar l'immoble. Per sort, tot ha quedat en un ensurt.


Comentaris