Incendi en una cuina de Bellvei amb un ferit menor d'edat

Els fets han succeït aquest migdia de dilluns | Els Bombers han apagat el foc que afectava la cuina de l'immoble
L'incendi ha succeït al carrer Sant Magí de Bellvei | Google Maps

 

Gran ensurt el viscut aquest migdia al carrer Sant Magí de Bellvei. Els Bombers de la Generalitat han estat alertats per un incendi en una cuina d'un habitatge d'aquesta localitat del Baix Penedès. En conseqüència del fum que ha provocat les flames en l'immoble, un menor d'edat ha estat evacuat fins a l'Hospital Comarcal del Vendrell. 

 

A l'hospital per inhalació de fum

Poc després de la una del migdia ha arribat l'avís del foc a Bellvei. El fum sortia del número 11 del carrer Sant Magí del municipi del Baix Penedès. Les flames afectaven només la cuina de l'immoble i, afortunadament, no s'han expandit per la resta d'habitacions i tampoc han afectat les cases del costat. 

 

A causa del foc, però, hi ha hagut molt fum, que ha anat per totes les habitacions de la casa. En una d'elles hi havia el menor d'edat, de 13 anys, el qual ha estat evacuat fins a l'Hospital Comarcal del Vendrell per inhalació de fum. 

 

Els Bombers han apagat ràpidament les flames i després han realitzat tasques de ventilació de l'edifici. Els veïns de les cases del costat de l'afectada s'han confinat a la seva casa o han sortit al carrer. 

Més notícies de la categoria Successos