Incendi al carrer Joan Ruiz i Porta de Tarragona

S'incendien els aparells d'aire condicionat del terrat d'un edifici al carrer Joan Ruiz i Porta de Tarragona

Alguns veïns han estat desallotjats, però han pogut tornar a casa poca estona després

Gran ensurt aquesta tarda en un bloc de pisos a la ciutat de Tarragona. Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar per un foc en el terrat d'un edifici situat al carrer Joan Ruiz i Porta, que connecta la rambla del president Francesc Macià i el carrer Dr. Mallafré Guasch al davant de l'Hospital Joan XXIII.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El servei d'emergències han rebut l'avís a tres quarts de set de la tarda d'aquest dilluns, 7 de desembre, i els Bombers de la Generalitat han actuat amb cinc dotacions per apagar les flames que afectaven els aparells d'aire condicionat instal·lats al capdamunt de l'edifici de sis plantes. 

Segons informen Bombers, dos aparells han cremat totalment i també se n'han vist afectats 6. En conseqüència de les flames, també s'han vist afectats altres aparells elèctrics i alguns dels pisos es quedaran sense calefacció. 

No hi ha hagut cap persona ferida en conseqüència del foc i una hora després de declarar-se l'incendi els veïns de l'edifici han pogut tornar a les seves cases.


Comentaris