Imatge aèria d'un incendi a Riudecanyes

Controlat l'incendi forestal de Riudecanyes i s'aixeca el confinament de la urbanització de Montclar

El foc està afectant una zona de camps abandonats i una part de bosc

ACTUALITZACIÓ 30/10/2020 a les 18.05 hores

L'incendi de vegetació de Riudecanyes s'ha donat per controlat, tal com informen els Bombers de la Generalitat, que continuen treballant amb 7 dotacions. A més, ja es pot restablir la catenària i la circulació de trens.

ACTUALITZACIÓ 30/10/2020 a les 17.44 hores

Els Bombers de la Generalitat han informat que l'incendi forestal a Riudecanyes ha estat estabilitzat. En aquest sentit, han anunciat també que s'ha aixecat el confinament de la població de la urbanització de Montclar, mentre continuen treballant en les tasques d'extinció de l'incendi que afecta, principalment, camps abandonats.

NOTÍCIA 30/10/2020 a les 16.33 hores

Els Bombers de la Generalitat han activat 12 dotacions, nou terrestres i tres aèries, per treballar en un incendi de vegetació a la zona del pantà de Riudecanyes. El servei d'emergències ha rebut l'avís quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de quatre de la tarda. 

El foc afecta una zona de camps abandonats, tot i que el flanc esquerre està agafant una mica de bosc. A més, en conseqüència de l'incendi, com a mesura preventiva, s'ha demanat el confinament als seus domicilis a la població de la urbanització Montclar de Riudecanyes. Així mateix, en estar en una zona pròxima a la via del tren, s'ha demanat el tall de la catenària.

Prealerta FERROCAT

En conseqüència del tall de la catenària a les vies del tren al seu pas per Riudecanyes en conseqüència de l'incendi, Protecció Civil ha activat la prealerta FERROCAT.


Comentaris