Incendi de matolls i fustes a tocar de la carretera T-11 a Tarragona

Poc abans els Bombers han treballat en un despreniment de façana a Xerta
El foc ha cremat fustes i matolls | Bombers

Els Bombers de la Generalitat han tingut feina aquesta tarda de divendres, 17 de juliol. Quan faltaven pocs minuts per a les sis en punt de la tarda han hagut de desplaçar tres dotacions per a treballar en un foc a tocar de la carretera T-11 a Tarragona. 

Les flames estaven afectant una zona on hi havia fustes i matolls i, a hores d'ara, ja està extingit. Afortunadament, no hi ha hagut afectacions a la via.

D'altra banda, una hora abans aproximadament de l'incident a la T-11, els Bombers han hagut de treballar en un despreniment al municipi de Xerta. L'alerta quan faltaven cinc minuts per a les cinc de la tarda ha estat per la caiguda d'una part del voladís d'un habitatge.

El despreniment ha caigut a la via pública i, afortunadament, no hi ha hagut ferits. Fins al lloc de l'incident han enviat tres dotacions i han realitzat tasques de sanejament de la façana. A més, s'ha hagut de tallar el carrer.

"Atenció: Un conductor ferit en bolcar el vehicle a l'N-340" "Un robatori de poc recorregut: Recuperen una autocaravana sostreta a Torredembarra"