Camions de Bombers treballant a Passanant i Belltall

Un incendi crema més de 500 m2 de vegetació a Passanant i Belltall

El foc es va donar per extingit després de 3 invervencions dels Bombers

Al voltant de les 16.00 h d'ahir diumenge dia 3 de gener, es va declarar un incendi al punt quilomètric 57 de la C-14, al terme municipal de Passanant i Belltall. El foc, que va cremar uns  500 m2 de vegetació i matolls, va ser extingit en poca estona per quatre dotacions del cos de Bombers  de la Generalitat de Catalunya.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

No obstant això, al cap d'unes hores, al voltant de les 23.00 h, el foc va revifar i va ser necessària una nova intervenció dels bombers. L'incendi  va ser extingit de manera definitiva després de la mitjanit i aquest matí una dotació dels Bombers de Montblanc  s'ha apropat a la zona per confirmar que no hi havia perill d'una nova revifalla.