Imatge d'un incendi a Calafell

Extingit un incendi que ha cremat una zona boscosa entre Calafell i Cunit

Els Bombers de la Generalitat hi han enviat 14 unitats terrestres i dues d'aèries | Les flames han afectat poc més d'una hectàrea

ACTUALITZACIÓ 13/07/2020 

Els Bombers van donar el foc per controlat al voltant de les 18.30 hores d'ahir diumenge, 12 de juliol, i aproximadament al cap d'una hora ja estava extingit. Finalment, les flames van cremar un total d'1,1 hectàrees de vegetació forestal.

ACTUALITZACIÓ 12/07/2020 a les 17.55 hores

Els Bombers de la Generalitat ja tenen el foc confinat i aviat estarà controlat. Un total de 14 dotacions terrestres i dues aèries han treballat en les tasques d'extinció de les flames. L'incendi, ara mateix, afecta també el terme municipal de Cunit i s'estén entre la zona urbanitzada i el marge de la C-32. Segons els Bombers, el foc ha cremat poc més d'una hectàrea de matolls i arbres.

NOTÍCIA 12/07/2020 a les  17.15 hores

Foc forestal al carrer de Santa Maria de Montserrat, al límit entre els municipis de Calafell i Cunit. Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 15.56 hores i els Bombers de la Generalitat treballen al lloc dels fets amb diverses unitats, terrestres i aèries. La Policia Local de Calafell també ha acudit a la zona. Segons alguns testimonis, el focus de l’incendi seria una barbacoa.

L'accés a la C-32, tallat

Tal com apunten des de l'Ajuntament de Calafell, hi ha diversos carrers tallats al voltant del foc. Tampoc es pot accedir a la C-32.