Extingit l'incendi agrícola a la zona de Centcelles, a Constantí

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 11.31 hores i el foc s'ha pogut sufocar definitivament pels vols del capvespre
Imatge de l'incendi, al terme municipal de Constantí | Twitter / @bomberscat

ACTUALITZACIÓ - 20.05 hores

Finalment, els Bombers de la Generalitat han donat per extingit el foc que avui dilluns, 6 de juliol, ha cremat unes 6 hectàrees de terreny agrícola al terme municipal de Constantí, a la comarca del Tarragonès.

ACTUALITZACIÓ - 17.40 hores

Segons han apuntat els Bombers, s'ha detectat una revifalla de l'incendi del foc que ha cremat a Constantí el matí d'aquest dilluns, 6 de juliol. Set dotacions dels Bombers han continuat treballant per extingir aquesta revifalla del foc, que ha cremat un total de 6 hectàrees de camps agrícoles a tocar del conjunt monumental de Centcelles. Els Bombers donen el foc per controlat.

L'incendi a Constantí a tocar de la vila romana de Centcelles | Facebook

ACTUALITZACIÓ - 13.50 hores

L'incendi ja està controlat, informen els Bombers. Ara mateix, efectius del cos treballen a la zona amb set dotacions terrestres.

NOTÍCIA - 12.34 hores

Incendi de vegetació agrícola al terme municipal de Constantí, al Tarragonès. Els Bombers de la Generalitat hi treballen ara mateix amb un total de deu dotacions, nou de terrestres i una d’aèria. Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 11.31 hores i el foc crema una zona propera al conjunt monumental de Centcelles, però no afecta el patrimoni històric.

"Reus: Expectació a Mas Iglesias per la presència dels serveis d'emergència" "Atenció: Una baralla acaba amb dos trets a Cambrils"