Els Bombers treballant en un incendi a Tivissa

Extingit l'incendi de vegetació forestal al municipi de Tivissa

El foc ha cremat 1,4 hectàrees de les muntanyes dels Burgans

ACTUALITZACIÓ 06/06/2021 a les 10.00 hores

L'incendi de vegetació forestal que afectava el municipi de Tivissa ha quedat extingit. Els Bombers de la Generalitat informaven de la finalització de les tasques als volts de les vuit del vespre d'aquest dissabte. 

Després d'iniciar-se el foc a les 14.39 hores de la tarda, els bombers han mobilitzat fins a 16 dotacions terrestres i cinc mitjans aeris. 

Durant les tasques d'extinció hi havia complicacions. La marinada que bufava a la zona provocava focus secundaris a les muntanyes dels Burgans. Cap a les 17.45 hores han donat per controlat l'incendi. 


Finalment ha quedat extingit dues hores després. El foc ha cremat 1,4 hectàrees de les muntanyes dels Burgans, al sud del municipi de la Ribera d'Ebre.

ACTUALITZACIÓ 05/06/2021 a les 17.50 hores

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi forestal que afectava la Ribera d'Ebre, al municipi de Tivissa.

Continuen treballant a lloc amb 13 dotacions terrestres, mentre els mitjans aeris ja s'han retirat  de la zona afectada pel foc.

NOTÍCIA 05/06/2021 a les 16.14 hores

Un incendi  de vegetació forestal ha obligat als Bombers  de la Generalitat a fer un gran desplegament. En un primer moment, 10 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris s'han activat per un foc a la Ribera d'Ebre. Després, han treballat 14 dotacions terrestres i 1 helicòpter de comandament.

El servei d'emergències ha rebut l'avís a les 14.39 hores d'aquest dissabte per un incendi  forestal a Tivissa. Les flames afectaven la zona dels Burgans del municipi.

Segons informen els Bombers, el flanc esquerre és el més actiu, però avança cap a uns conreus. El cap del foc va cap a una zona d'oliveres. A l'altra banda, el flanc dret, les flames ja estan estabilitzades.

Els Bombers també han destacat que hi ha hagut focus secundaris en l'incendi. El foc està sent empès per la marinada que bufa a la zona.