Imatge de la teulada afectada per l'incendi a Ulldecona

El foc d'una xemeneia incendia la teulada d'una casa a Ulldecona

Els Bombers van haver de desmuntar la teulada per poder apagar l'incendi

Un incendi va cremar, la nit d'aquest dissabte 2 de gener, el sostre de fusta i l'aïllament d'una casa a la Miliana, a Ulldecona, al Montsià. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, van rebre l'avís del foc a les 22.19 hores, quan els van alertar d'una xemeneia que s'havia incendiat i el foc s'havia propagat cap a la teulada. El foc ha cremat el sostre de fusta i l'aïllament de l'habitatge.

Tres dotacions dels Bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets per extingir l'incendi. Amb l'ajuda de la grua, els bombers van haver de desmuntar la teulada, retirant les teules i tallant un tros del sostre de fusta, per poder apagar el foc. 


El matí d'aquest diumenge la fusta de sota les teules de la casa afectada encara fumejava, i els Bombers han tornat al lloc per revisar i remullar la zona.

Més incendis de xemeneies les darreres hores

No és l'únic incendi de xemeneia que els Bombers han hagut d'apagar en les darreres hores a les comarques de Tarragona. A les 2.26 hores s'ha declarat un altre foc de xemeneia a Cunit, en una casa ubicada al passeig marítim. També aquest matí ha cremat el fumeral de la xemeneia d'una casa de dues plantes a l'avinguda de Nostra Senyora de l'Assumpció de Deltebre. Els Bombers han rebut l'avís a les 10.23 hores i hi han treballat tres dotacions.