Imatge de l'incendi a la xurreria ca la Sol de Tarragona

Incendi sense ferits en una xurreria de la Rambla Vella de Tarragona

Cinc dotacions dels Bombers treballen en el succés des de les 11.00 hores

Poc abans d eles 11.00 hores d'aquest dimarts, 16 de febrer, els veïns i veïnes de l'entorn de la Rambla Vella de Tarragona han patit un ensurt dels grossos. Un incendi  a la xurreria  ca la Sol, un local de la Rambla Vella, a tocar de l'hospital de Santa Tecla, ha aixecat una important una columna de fum negre que ha obligat als bombers a un desplegament important amb fins a cinc dotacions.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Malgrat l'espactacularitat de la imatge, cap persona ha resultat  ferida ni afectada pel foc. Els Bombers han aconseguit apagar l'incendi en un marge de menys de trenta minuts, si bé han aclarit que hi continuen treballant en tasques relacionades amb la seguretat  del local. L'espai que ha patit l'incident està envoltat d'altres establiments, com ara un petit supermercat o una farmàcia. Els Bombers han confirmat que l'incendi ha començat a la cuina de la xurreria afectada.