Perillós incendi a l'Espluga de Francolí en una zona arbrada a prop de cases

Els Bombers de la Generalitat treballen amb 9 dotacions
El foc afecta en una zona arbrada a prop de cases | bombers

Perillós incendi el que s'està vivint a l'Espluga de Francolí. El servei d'emergències rebia l'avís d'un foc quan passaven cinc minuts de dos quarts de quatre de la tarda.

Les flames estan afectant el terme municipal de la localitat de la Conca de Barberà i, en concret, ho fan en una zona arbrada. La perillositat de l'incendi es presenta en estar a prop d'una zona de cases de l'Espluga de Francolí.

En total, els Bombers de la Generalitat estan atacant l'incendi amb 9 dotacions, sis de les quals són terrestres i les altres tres són aèries.

 

Els Bombers de la Generalitat, a les 16:22 hores d'aquest dijous han donat per estabilitzat que cremava a l'Espluga de Francolí. Per poder-ho fer, han hagut de mobilitzar 13 dotacions.

Als volts de tres quarts de cinc de la tarda i treballant amb 14 dotacions, 2 d'elles aèries, els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi de l'Espluga de Francolí.

"Extingit: Intens foc forestal de matinada a les Terres de l'Ebre" "El Vendrell reactiva les pilones per combatre els robatoris a l'illa de vianants"