El fort vent aixeca les planxes metàl·liques del sostre del pavelló del Serallo

També hi ha hagut caigudes d'arbres a la via pública
Els Bombers assegurant el sostre del pavelló del Serrallo, afectat pel vent | cedida

El Camp de Tarragona està vivint, des de la matinada d'aquest divendres, 25 de setembre, un episodi de fortes ventades que estan deixant diverses incidències en alguns punts de les nostres comarques. A la ciutat de Tarragona, concretament al barri del Serrallo, el vent ha aixecat les plaques metàl·liques del sostre del pavelló esportiu. 

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, cap a tres quarts de vuit del matí han rebut l'avís que unes planxes metàl·liques del pavelló del Serrallo s'estaven aixecant a causa de les ratxes de vent. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, que han pujat fins al sostre del pavelló amb l'escala mecànica i han assegurat les planxes de nou. L'actuació s'ha allargat més d'una hora.

La planxa metàl·lica aixecada pel vent al pavelló del Serrallo | cedida

En aquestes primeres hores del matí s'han registrat algunes incidències menors provocades també per la ventada. Es tracta de dos arbres que han caigut a la via pública i que han hagut de ser retirats. A les 7.22 hores els Bombers han rebut l'avís d'un primer arbre que ha caigut a la carretera N-340 a Tarragona, i una dotació s'ha desplaçat fins al lloc per retirar-lo. 

Un altre arbre ha caigut i ha quedat al mig de la rambla del carrer de Josep Maria Tarrassa, a la zona de la plaça de les Corts Catalanes. Una dotació de la Guàrdia Urbana de Tarragona s'ha mobilitzat fins al lloc dels fets per tal de retirar l'arbre i que no pugui provocar danys personals ni materials.

"Macrooperatiu de la Guàrdia Civil amb 600 implicats a TGN i altres punts de l'Estat" "Compartiu: Busquen Jesús Pinto, desaparegut a Reus des del cap de setmana"