Mor un submarinista mentre practicava la modalitat d'apnea al Port de Tarragona

El Port ha activat el dispositiu d'emergències en localitzar un cadàver surant a l'aigua

El Port de Tarragona s'ha vist obligat a activar el dispositiu d'emergències. El motiu ha estat un incident amb un submarinista en la zona exterior de l'escullera de la costa tarragonina.

A causa de l'incident s'han hagut de desplaçar efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la Policia del Port de Tarragona, així com altres cossos policials.

Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, al voltant de les dues del migdia, la Guàrdia Civil ha rebut l'avís de la presència d'un cos sense vida que surava al mar, just a la zona del club de submarinisme. La policia judicial s'ha fet càrrec del cadàver i s'està treballant per tal d'identificar-lo. De moment, es desconeix si el cos es correspon amb el submarinista desaparegut.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"Alerta: 2 noies, denuncien tocaments i agressions durant la nit a Salou" "No n'aprèn: Denunciat 2 vegades el mateix dia per fer aquesta barbaritat a l'N-420"