Mor un submarinista mentre practicava la modalitat d'apnea al Port de Tarragona

El Port ha activat el dispositiu d'emergències en localitzar un cadàver surant a l'aigua
Un submarinista ha mort al Port de Tarragona mentre practicava la modalitat d'apnea | Port de Tarragona

El Port de Tarragona s'ha vist obligat a activar el dispositiu d'emergències per un «incident» amb un submarinista en la zona exterior de l'escullera de la costa tarragonina, el migdia d'aquest dijous, 30 de juliol.

Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, al voltant de les dues del migdia, la Guàrdia Civil ha rebut l'avís de la presència d'un cos sense vida que surava al mar, just a la zona del club de submarinisme ubicat al dic de Llevant del Port de Tarragona, a prop del Far de la Banya.

Cap a dos quarts de quatre de la tarda, el Port de Tarragona ha confirmat que el cadàver localitzat correspon al del submarinista que havia patit un accident al parc subaquàtic a l'exterior del dic de Llevant, mentre practicava la modalitat d'apnea.

A causa de l'incident, s'han hagut de desplaçar efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la Policia del Port de Tarragona i la Guàrdia Civil. Un cop al lloc, els serveis d'emergència han intentat reanimar el submarinista, però els seus esforços no han tingut èxit i l'home ha acabat morint. La policia judicial s'ha fet càrrec del cadàver

"Alerta: 2 noies denuncien tocaments i agressions durant la nit a Salou" "No n'aprèn: Denunciat 2 vegades el mateix dia per fer aquesta barbaritat a l'N-420"