Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Cinc detinguts a Tarragona en les darreres hores per un robatori amb força i un intent d'ocupació

Una veïna ha donat l'avís a la Guàrdia Urbana de Tarragona

Matinada moguda a Tarragona, aquest divendres 8 de gener, després de viure un robatori amb força a la Part Alta i dos intents d'ocupació il·legal d'habitatges, un també a la Part Alta i l'altre a la Punta de la Móra. En total, la Guàrdia Urbana ha detingut cinc persones.

Segons ha informat l'Ajuntament de Tarragona, aquesta passada nit la Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut tres persones per un delicte de robatori amb força al carrer de la Nau. La policia tarragonina ha rebut l'avís a les 3.45 hores, d'un veí d'aquest mateix carrer, que havia vist diverses persones en un terrat. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres patrulles de la Guàrdia Urbana, que quan han arribat al lloc han fet un reconeixement de la zona. 

Els agents no han trobat res sospitós i han acabat marxant, alertant el veí que, si veia res sospitós, tornés a avisar de seguida. Poc després d'haver marxat han rebut un altre avís, i les tres dotacions han tornat al carrer de la Nau. La policia ha vist algunes portes violentades, han demanat reforços i han iniciat la recerca dels sospitosos

Una estona després, a les 4.15 hores, han trobat tres persones amagades que duien diverses eines per dur a terme robatoris. Els agents han procedit a detenir els individus, que han mostrat molta agressivitat i han amenaçat els agents en diverses ocasions. Finalment, han quedat detinguts per un delicte de robatori amb força.

Paral·lelament, l'Associació de Veïns La Catedral ha informat que aquesta passada matinada s'ha produït un intent d'ocupació d'un immoble ubicat al carrer de les Moles. Els individus han trencat els vidres i un dels panys de l'habitatge, ubicat al carrer de les Moles, mentre que un segon pany no ha pogut ser obert. De moment, es desconeix si aquest succés té relació amb el robatori al carrer de la Nau, o si els autors són els mateixos.

La Guàrdia Urbana evita una ocupació il·legal a la Punta de la Móra

Hores més tard, ja al matí, la Guàrdia Urbana ha frustrat un intent d'ocupació d'un habitatge ubicat a la Punta de la Móra. Una patrulla ha entrat a l'habitatge afectat, acompanyada del propietari i de l'administració de finques. Dins l'immoble s'hi han trobat dues persones que acabaven d'entrar, amb bosses i maletes, així com altres objectes sostrets d'un altre apartament. Finalment, la policia tarragonina ha desallotjat els individus i els ha detingut per delictes d'usurpació i robatori amb força.