Intenten robar a un bar del Vendrell encastant un cotxe a l'entrada

El cotxe que s'ha fet servir per l'acció era robat
Els lladres han encastat el turisme a l'entrada del bar. | BP Diari
 

Espectacular intent de robatori el que s'ha produït aquesta passada matinada a un bar del centre del Vendrell. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, els fets han tingut lloc pels voltants de les quatre de la matinada d'aquest dimarts 11 de febrer, quan diverses persones han encastat un turisme contra l'entrada del bar que hi ha a l'estació d'autobusos del Vendrell, a l'avinguda de Jaume Carner.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El cop ha estat molt fort, i ha rebentat el vidre frontal del bar, així com part de la barra interior. Probablement pel fort soroll que han fet, veïns de la zona han alertat la policia local, que s'han presentat a la zona amb rapidesa. En aquell moment, els lladres ja havien fugit amb dos vehicles més que tenien a la zona, segons han explicat també alguns testimonis, i no han pogut fer el robatori. Al lloc dels fets han deixat el cotxe que havien encastat contra el comerç.

 

Un turisme robat

Després de fer les comprovacions pertinents, els Mossos han determinat que era un vehicle robat. Per això se l'han endut a les dependències que la policia catalana té al Vendrell, per buscar empremtes o altres pistes que puguin descobrir els autors dels fets. Tot i que no s'ha consumat el robatori, sí que s'han produït nombrosos danys materials al bar. Els seus propietaris ja han denunciat els fets als Mossos.

 

La policia catalana s'ha fet responsable de la investigació, i busca els autors dels fets, per un intent de robatori amb força. A causa de les destrosses, durant tot el dia d'avui el bar ha restat tancat, amb una cinta policial que en prohibia l'entrada. El local està situat al costat de l'estació d'autobusos del Vendrell, a la vorera que va en direcció a Tarragona.