Intenten robar en una de les naus de Reus on s'havia desmantellat una plantació de marihuana

Els Mossos detenen quatre homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en una nau del carrer Rovira i Virgili

Imatge de l'interior de la nau amb la plantació de marihuana intervinguda.
Imatge de l'interior de la nau amb la plantació de marihuana intervinguda. | ACN
27 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 12:33h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous quatre homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a la nau situada al carrer Rovira i Virgili de Reus on hores abans els agents havien desmantellat una plantació de marihuana. Pels volts de dos quarts d'onze de la nit, una de les patrulles que vigilava la zona on s'havia descobert el cultiu va detectar una porta d'accés amb el cadenat trencat.

En fer comprovacions van enxampar 'in fraganti' quatre homes, d'entre 22 i 45 anys, que pretenien robar el material elèctric intervingut a l'interior. Els agents dels Mossos també els van intervenir la furgoneta que utilitzaven. Els arrestats acumulen una trentena d'antecedents policials i passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Aquesta nau és la segona del polígon Agroreus on els Mossos d'Esquadra van intervenir plantacions de marihuana aquest dijous. En aquest sentit, hi van detector un cultiu de grans dimensions amb un sistema elèctric sofisticat. A l'hangar s'hi va detectar un elevat consum de fluid elèctric equivalent al consum aproximat de 60 habitatges.

A més, van detenir dues persones com a responsables de la instal·lació, un dels quals va haver de ser atès pel SEM en caure del sostre de la nau quan intentava escapar-se dels policies.
 

Primer operatiu al carrer dels Castillejos

El primer operatiu va ser al matí al carrer dels Castillejos. La investigació es va iniciar després que la unitat de prevenció de seguretat ciutadana dels Mossos detectessin un elevat consum diari d'electricitat en aquesta nau, que equivaldria al d'unes 130 llars, i trobés indicis de que l'activitat que s'hi duia a terme no coincidia amb la declarada.

Els investigadors consideren que les dues plantacions desmantellades aquest dijous no estarien relacionades entre elles.