Dos nous intents de robatori a comerços de Calafell Poble encenen les alarmes

Amb aquests ja són cinc els comerços afectats en l'últim mes
La gasolinera del passeig de la Unió ha patit un intent de robatori. | Google Maps
 

L'onada de robatoris a comerços que afecta el nucli del Poble de Calafell no s'atura. Aquesta matinada de dimarts 31 de desembre hi ha hagut dos intents més, en una gasolinera del passeig de la Unió i a una fleca del carrer de Mar. Fonts de l'Ajuntament de Calafell han confirmat a aquest mitjà que els lladres haurien intentat entrar als dos comerços de nit, tot i que finalment no ho han pogut fer i no s'han endut res. Sí que hi ha hagut danys materials.

En el cas de la fleca, els autors de l'acció han usat una llamborda per trencar el vidre. Veïns de la zona han posat imatges de la llamborda i del vidre trencat a les xarxes socials. Pel que fa a la gasolinera, han mirat de forçar el pany. La fleca i la gasolinera estan a poca de distància, amb el qual és molt probable que els dos atacs hagin estat comesos per la mateixa gent. Amb aquests dos casos, ja són cinc els comerços de Calafell Poble afectats en un més, l'últim dels quals havia estat en una carnisseria del carrer Principal fa cinc dies.

Dispositiu de seguretat de policia i Mossos

Aquest passat cap de setmana, des de l'Ajuntament de Calafell van informar que s'havia reforçat la presència policial al nucli antic del municipi, amb un dispositiu conjunt de seguretat que estan duent a terme els Mossos d'Esquadra i la policia local. Les patrulles fan diversos controls, també amb agents de paisà, per localitzar els autors d'aquest seguit d'atacs i robatoris a comerços del poble.

La situació ha generat alarma entre el veïnat, que reclama una actuació més contundent per trobar els autors d'aquests fets. Fa uns dies, des del consistori van anunciar que incrementarien el nombre de càmeres de videovigilància que hi ha repartides pel municipi, especialment en aquelles zones més sensibles.

La llamborda que han usat contra la fleca del carrer de Mar. | Facebook

"🔥ATENCIÓ: Incendi en un canyissar a Valls" "🔥 ATENCIÓ | Una mare i una filla ferides en un incendi al Vendrell"