Fotografia d'un peatge de l'AP-7.

Intercepten una veïna de Cambrils de 88 anys que circulava contra direcció per l'AP-7

Els fets es van produir durant la matinada de divendres, 8 de gener, a l'altura de Martorell

Greu ensurt a l’autopista AP-7, a l’altura de Martorell. Durant la matinada de divendres, 8 de gener, una conductora de 88 anys amb el permís de conduir en vigor va circular contra direcció per la via, posant greument en perill els usuaris de la carretera. Segons avançava el ‘Diari de Tarragona’, va ser un altre conductor qui va alertar el telèfon d’emergències 112 i els Mossos d’Esquadra van poder interceptar la dona sense problemes. Aturat el vehicle, apunta el mateix mitjà, la conductora estava molt desorientada i explicava que ella volia tornar a casa, a Cambrils, a un centenar de quilòmetres del lloc dels fets.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L’episodi, precisament, es va produir cap a quarts de cinc de la matinada i la filla de la conductora la va anar a recollir per dur-la cap a casa, sana i estàlvia. El cotxe, per la seva part, va ser retirat per una grua per tal d’evitar accidents a l’autopista.

Amb tot, la policia catalana va obrir diligències a la conductora per un delicte contra la seguretat del trànsit i, alhora, se la va denunciar per no respectar el toc de queda i el confinament municipal, vigents des del passat set de gener.