Retards de més de 30 minuts a l'R-2 Sud per l'atropellament d'una persona

La persona ha estat evacuada amb vida

L'Equip Viari ha informat que, quan passaven uns minuts de dos quarts d'una del migdia d'aquest dimecres 1 d'abril, s'ha produït un atropellament a l'entrada de l'estació de Vilanova i la Geltrú, que afecta la circulació de trens a l'R-2 Sud. A conseqüència d'aquest succés, els trens tenen ja un retard acumulat de més de 30 minuts, ja que durant uns minuts no se circulava entre les estacions de Sitges i Cunit.

La persona atropellada ha estat evacuada amb vida pels serveis d'emergència. Poc abans de la una del migdia ja s'ha obert el trànsit de trens. Els retards afecten tant l'R-2 Sud, que va de Barcelona fins a Sant Vicenç de Calders, passant per Cunit i Calafell, com les línies R13, R14, R15 i R16.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

"🔫TARDA SALVATGE: Disparen un home i el seu gos a la Selva del Camp" "⚫DIMARTS NEGRE A VALLS: Diversos morts a la Residència Ballús pel brot de coronavirus"