Busquen Jesús Pinto, desaparegut a Reus des del cap de setmana

Li van donar l'alta hospitalària la nit de dissabte i, des de llavors, els familiars no en saben res
Jesús Pinto, desaparegut des del cap de setmana a Reus | TarragonaDigital

Crida a les xarxes socials per trobar Jesús Pinto, veí de Reus de 56 anys, desaparegut des del cap de setmana just després de rebre l’alta hospitalària per un cop al cap. Segons han apuntat familiars de l’home, té poca visió en un ull i no en saben res des de fa dies. «Els seus gossos estan sols a casa des que no ha tornat, és per això que sabem que alguna cosa li ha passat. Les seves mascotes són la seva vida i no els deixaria sense menjar ni un dia», expliquen.

Pinto, precisament, viu des de fa quinze anys en un petit immoble al terreny on hi ha l’antiga Coromina Industrial, indret on es construiran més de dos-cents pisos. L’home, desaparegut des de la nit de dissabte, reclamava un any enrere a aquest mitjà solucions per a la seva situació, irregular, i per als set gossos que té. L’enderroc del seu habitatge començaria en una segona fase —després dels primers enderrocs—, a la zona de les naus industrials.

"Molt de compte: 2 detinguts a Reus per robar en domicilis amb la tècnica dels marcadors" "Última hora: Diversos ferits en un greu xoc entre 5 cotxes a l'N-340 tarragonina"