Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana.

L'Audiència de Tarragona jutja dos casos d'abusos sexuals

També es jutjarà un cas de delicte contra els drets dels treballadors

L’Audiència de Tarragona jutjarà el pròxim dimecres, 11 de novembre, un home acusat d’un delicte continuat d’abusos sexuals. Els fets, precisament, van ocórrer al nucli costaner de Miami Platja, Mont-roig del Camp, l’any 2016. Segons relata l’escrit de la fiscalia, l’acusat, aprofitant que l’amiga de la seva filla passava el cap de setmana amb ells, «en cert moment li va realitzar diferents tocaments». Ara, el fiscal demana una pena d’entre cinc anys i sis mesos de presó.

Dos dies abans, el 9 de novembre, comença a les dependències judicials tarragonines la vista contra un individu acusat d’un delicte continuat d’abusos sexuals a una menor de 13 anys, uns fets que es van produir entre els anys 2009 i 2011 a les comarques de Tarragona. Tal com apunta el fiscal, l’acusat abusava sexualment de la seva filla i demana una pena de 6 anys de presó.

Un delicte contra els drets dels treballadors

Per acabar, el 12 de novembre, l'Audiència de Tarragona jutja dues persones acusades d'un delicte contra els drets dels treballadors. Els fets es remunten entre els anys 2009 i 2010 a la ciutat de Reus. Segons el fiscal, la víctima va prestar els seus serveis com a pintor en l'empresa dels acusats. Aquests, però, en cap moment el van subscriure en un contracte laboral. Així mateix, l'acusat tampoc va rebre cap retribució pels serveis prestats. Per aquest motiu, el fiscal demana per a cadascun dels acusats una pena de 3 anys de presó.


Comentaris