Els fets van passar a Salou i a Tarragona.

Es feia passar per policia per abusar de noies a Salou i Tarragona

El judici contra aquest home s'iniciarà el proper dimecres i està previst que s'allargui tres dies

L'Audiència Provincial de Tarragona ha comunicat els casos que té pendents per la setmana vinent. Un d'ells s'iniciarà el dimecres 5 de maig a dos quarts de deu del matí i està previst que s'allargui tres dies, fins al 7 de maig. En aquest cas es jutjarà un home acusat d'un delicted'agressiósexual a una noia menor de 16 anys, així com d'un delicte de detencióil·legal, set delictes de coaccions i un delicte d'usurpació de funcionspúbliques.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els fets van passar a Tarragona i Salou durant els anys 2019 i 2020. Un home es va fer passar per policia en diverses ocasions i va acabar abusantsexualment una menor. Segon l'escrit del fiscal, l'acusat es va aproximar a dues noies, menors d'edat, mentre circulava amb el seu vehicle i es va fer passar per policia mostrant una placa que simulava la d'un agent. Un cop es va identificar falsament com a policia, va ordenar les menors que pugessin al seu cotxe i els va prometre que les portaria a casa.

Una d'elles sí que la va deixar al domicili, però un cop va estar a soles amb l'altra menor, se la va endur cap a un camí de terra on va aturar el vehicle en una zona aïllada i la va agredirsexualment. Abans de deixar-la a casa seva, va aturar el cotxe en diverses ocasions per realitzar-li tocaments

Una altra de les víctimes de l'acusat és una noia a la qual va seguir fins al seu domicili i va demanar que li obrís la porta, també identificant-se com a policia. En aquesta ocasió, la noia s'hi va negar i l'home va acabar marxant del lloc. Finalment, durant l'any 2020 i després de la declaració de l'estatd'alarma i en ple confinament, va aprofitar la incertesa que regnava per identificar-se com a policia exhibint de nou aquesta placa en fins a cinc ocasions, tot seguint noies i demanant que pugessin al seu vehicle, sota l'amenaça de sancions si no ho feien. Per tot plegat, durant el judici es debatran els fets i el fiscal demanarà una pena de 28 anys i 3 mesos de presó.

Altres cites judicials durant la setmana vinent a Tarragona

Per començar la setmana, aquest dilluns 3 de maig està previst que es posi en marxa un judici per «Prostitució, organització criminal, contra la salut pública i blanqueig», el qual també s'allargarà fins al 5 de maig. El dijous 6 de maig també es jutjarà un abússexual i finalment el divendres 7 de maig hi ha agendat un cas de falsedatdocumental.