El violent robatori del 2019 al carrer Caputxins arriba a judici: demanen presó per l'autor

El lladre va arrossegar i colpejar la víctima perquè es resistia a deixar anar la bossa

La fiscalia demana gairebé 2 anys de presó per a un lladre que va intentar robar la bossa de mà a una dona a Tarragona. Els fets van passar al carrer Caputxins el 7 de novembre de l'any passat i van ser recollits en un vídeo que es va fer viral a les xarxes, on es podia veure la gravetat del succés.

Cap a dos quarts de dotze de la nit, la dona obria el portal de l'immoble situat el número 29 quan l'individu s'hi va apropar corrent i amb la cara tapada amb un mocador. Segons la fiscalia, l'home s'hi va abraonar i va agafar amb les dues mans la bossa que ella duia al braç.

Com que la dona s'hi resistia el lladre la va fer caure a terra i la va arrossegar durant diversos metres mentre li clavava cops al cap per tal que deixés la bossa. Uns veïns van acudir a auxiliar la dona i van poder retenir el lladre fins a l'arribada de la Guàrdia Urbana.

La dona va patir múltiples contusions i el jutjat va decretar presó provisional per al lladre, un home de 34 anys i nacionalitat espanyola sense antecedents. Ara la fiscalia li demana 1 any, 11 mesos i 29 dies de presó per un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa i una multa de 720 euros per un delicte lleu de lesions. El cas arribarà properament a judici als jutjats penals de Tarragona.

"El malson d'una ebrenca: 3 hores de detenció il·legal al seu cotxe" "Cap de setmana mogut: La gran quantitat d'infraccions durant la nit a Reus"