Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana.

Dos casos d'abusos sexuals a menors a les comarques de Tarragona es jutgen a Tarragona

També es jutjarà els acusats d'un robatori amb violència a Torredembarra

L'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà dos judicis d'abusos sexuals a les comarques tarragonines, un d'ells a Salou i l'altre a Alcanar. Durant aquesta setmana, a més, també s'asseuran a la banqueta dels acusats tres persones per un delicte de robatori amb violència. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Dos casos d'abusos sexuals a menors

El primer judici relacionat amb els abusos sexuals es realitzarà el 2 de desembre, a la secció segona de l'audiència provincial tarragonina. Els fets es remunten l'any 2018 a Salou. Segons apunta el fiscal, l'acusat aprofitant que era amic  i passava uns dies a casa de la menor, va abusar d'ella. El jutge demana la pena de 2 anys i 6 mesos de presó  per un delicte d'abús sexual. 

L'endemà, el 3 de desembre, una persona s'asseurà a la banqueta dels acusats per dos delictes d'abús sexual. El primer va succeir l'any 2012, mentre el segon el 2014. Segons el fiscal, l'acusat va abusar de la menor en dues ocasions i una d'elles amb penetració. El fiscal, per aquests delictes, demana la pena de 20 anys de presó.


Robatori violent a Torredembarra

Tres persones seran jutjades per tres delictes a Torredembarra l'any 2015. Segons el fiscal, els acusats es van abordar a les víctimes dins d'un establiment i amb la intenció de robar-los, les van colpejar i les van llençar a terra. El fiscal demana per a cadascun dels acusats, penes de més de 6 anys de presó pels delictes  de robatori amb violència en grau temptativa, un delicte de lesions i dues faltes de lesions. El judici serà l'1 de desembre a la secció segona de l'Audiència Provincial.