Lladre actuant a Torredembarra.

Un lladre a Torredembarra aprofita el confinament per endur-se els diners d'un restaurant

L'home va ser captat per les càmeres de seguretat mentre aprofitava que el carrer era buit pel confinament

Quan encara no s'havia ni aplicat l'estat d'alarma, un lladre a Torredembarra va aprofitar els carrers buits i la situació anòmala per fer de les seves. Així ho ha explicat la Nelly a TarragonaDigital, propietària del restaurant La Sirga a Baix a Mar. A diferència del que és habitual, el dissabte 14 de març l'aspecte del passeig marítim torrenc era de buidor absoluta. 

La por a l'expansió del coronavirus havia deixat un panorama desolador allí on habitualment hi ha vida, i en aquest cas molta. La Sirga és un conegut restaurant de Torredembarra que, avançant-se als esdeveniments, va decidir abaixar la persiana i iniciar el confinament. Durant el dissabte, propietaris i treballadors es van dedicar a fer inventari i traslladar els aliments que es podien fer malbé aquests dies i va ser en aquest moment que un lladre va aprofitar per accedir al local i robar-hi.

 

La caixa registradora i sense compensació

Gravat per les càmeres de seguretat del local sense que se n'adonés, es pot veure com el lladre va directe al punt de més valor: la caixa registradora. Allí, amb total impunitat i aprofitant els carrers buits, es dedica a arrancar-la i endur-se-la. Segons explica la Nelly, la quantitat sostreta va ser d'uns 500 euros, «és el fons que deixem a la caixa», més el valor d'aquesta. Un robatori que a més li acabarà costant car als propietaris, ja que en tractar-se d'un furt —no va trencar la porta per accedir al local—, l'assegurança no els hi cobreix els danys.

Els afectats ja han presentat la denúncia als Mossos d'Esquadra  perquè s'investiguin els fets i expliquen que desconeixen si hi ha hagut més casos com el seu a la zona, tot i que creuen que és possible que si n'hi ha hagut, no se n'hagin adonat encara els afectats, ja que la situació de confinament ha fet que molts no hagin tornat als seus negocis.