Quatre lladres, enxampats quan els salta l'alarma en voler robar a una masia de Riudecanyes

Els lladres pretenien anul路lar el sistema d'alarma que els havia delatat
Els lladres van intentar desactivar l'alarma que els havia delatat | Pixabay

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat quatre lladres quan estaven intentant robar en una masia de Riudecanyes, al Baix Camp. Cap a dos quarts de quatre de la tarda una central receptora d'alarmes va alertar d'un acc茅s no autoritzat en una masia ubicada al cam铆 del Pont. Les patrulles que s'hi van despla莽ar van observar que hi havia una porta i una finestra trencades, i van sentir sorolls a dins. Els agents van sorprendre dos homes i dues dones quan, amb l'ajuda de diverses eines, estaven desmuntant els sensors d'alarma instal路lats en diferents punts de l'habitatge.

Les c脿meres de seguretat van confirmar que els sospitosos havien accedit a la masia a trav茅s de la finestra i, posteriorment, havien causat danys a la reixa i a la porta d'acc茅s principal. En les imatges es veia com els lladres s'arrossegaven i caminaven de genolls per evitar que s'activ茅s el sistema d'alarma.

Finalment, amb aquests elements i amb les explicacions 芦incongruents禄 que van donar als agents, tots quatre van quedar detinguts per un robatori amb for莽a en grau de temptativa. Els arrestats s贸n dos homes de 25 i 54 anys, i dues dones de 45 i 48 anys, ve茂ns de M贸ra d'Ebre, Reus i Alforja

"馃棧 DUR TESTIMONI: Parla Sergio, el fill del ve铆 de Torreforta mort per l'explosi贸 d'IQOXE" "鉂楌煓 CA脟AT un 'camell' a l'Ebre per la forta olor a marihuana que desprenia el seu cotxe"