Detinguts dos lladres per robar en cases i comerços en Benicarló, en el Baix Maestrat (Castelló)

Quatre lladres, enxampats quan els salta l'alarma en voler robar a una masia de Riudecanyes

Els lladres pretenien anul·lar el sistema d'alarma que els havia delatat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat quatre lladres quan estaven intentant robar en una masia de Riudecanyes, al Baix Camp. Cap a dos quarts de quatre de la tarda una central receptora d'alarmes va alertar d'un accés no autoritzat en una masia ubicada al camí del Pont. Les patrulles que s'hi van desplaçar van observar que hi havia una porta i una finestra trencades, i van sentir sorolls a dins. Els agents van sorprendre dos homes i dues dones quan, amb l'ajuda de diverses eines, estaven desmuntant els sensors d'alarma instal·lats en diferents punts de l'habitatge.

Les càmeres de seguretat van confirmar que els sospitosos havien accedit a la masia a través de la finestra i, posteriorment, havien causat danys a la reixa i a la porta d'accés principal. En les imatges es veia com els lladres s'arrossegaven i caminaven de genolls per evitar que s'activés el sistema d'alarma.

Finalment, amb aquests elements i amb les explicacions «incongruents» que van donar als agents, tots quatre van quedar detinguts per un robatori amb força en grau de temptativa. Els arrestats són dos homes de 25 i 54 anys, i dues dones de 45 i 48 anys, veïns de Móra d'Ebre, Reus i Alforja