Captura del vídeo publicat per VOX on es veu la carpa instal·lada al Vendrell

Llancen ous contra una carpa informativa de VOX al Vendrell i agredeixen el vigilant

La Policia Local ha identificat diverses persones

Matí mogut al centre del Vendrell per una carpa informativa de VOX que s'ha instal·lat a la Rambla i que ha rebut diversos atacs per part d'un grup d'individus. VOX Tarragona ha denunciat a través de les xarxes socials, acompanyat d'un vídeo, que un grup de «magrebins» ha atacat la taula informativa a base de llançament d'ous i insults. A més, asseguren, els individus han arribat a colpejar el responsable de seguretat. 

El matí d'aquest divendres, 21 d'agost, VOX ha instal·lat una carpa informativa a la Rambla del Vendrell, per a la qual tenien l'autorització de l'Ajuntament, i repartien fulletons informatius de la formació política. La seva presència no ha agradat a part dels veïns de la capital del Baix Penedès, ja que han rebut insults i els han increpat en alguna ocasió. 

Ara bé, cap al migdia, un grup d'individus s'ha presentat a la Rambla i han propinat diversos insults contra els membres de VOX. En un moment donat, els indidivus han llençat diversos ous contra la carpa i els assitents. Com a resposta, el personal de seguretat del partit s'ha encarat contra ells i ha perseguit a un dels individus fins al davant de l'estació de trens. La situació ha acabat derivant en una escena de molta tensió i s'han intercanviat diversos cops entre el vigilant de seguretat i els individus. 

VOX ha presentat una denúncia, després que la Policia Local del Vendrell s'hagi desplaçat fins al lloc dels fets i hagi identificat diverses persones. 


Comentaris