La Paula i l'Izan, els dos menors d'edat desapareguts del Vendrell

Localitzen a València els dos menors del Vendrell que feia una setmana que estaven desapareguts

Els dos nois han estat trobats en bon estat

Els dos nois de catorze anys del Vendrell que estaven desapareguts des de feia més d'una setmana han estat localitzats aquest dijous 15 d'abril a València. Des dels Mossos d'Esquadra han confirmat a aquest diari que els dos menors han estat trobats en bon estat i s'estan fent les gestions perquè tornin amb les seves famílies.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tal com ja s'apuntava, s'ha descartat que la desaparició dels dos joves estigués relacionada amb cap fet criminal, amb el qual es confirma que la marxa dels dos nois, que són parella, va ser voluntària. Tot i això, el fet que durant més de set dies no se sabés res d'ells havia disparat la preocupació entre els familiars.

La Paula i l'Izan van desaparèixer el passat 7 d'abril quan, després d'anar a l'institut on estudien, ja no van tornar a casa. Ambdós van marxar sense els telèfons mòbils i amb diners en efectiu, cosa que en va complicar el seu rastreig. Finalment, han estat trobats a València.