Imatge de diversos vehicles policials al barri de Campclar

Macrooperació policial al barri tarragoní de Campclar

Hi participen agents dels Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i Policia Nacional

Espectacular dispositiu policial aquest vespre de dijous als barris de Ponent de Tarragona. Desenes d'efectius dels Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana de Tarragona i Policia Nacional s'han desplegat al barri de Campclar en un macrooperatiu que encara està obert i durant el qual s'hauria produït almenys una detenció.

Els agents haurien fet entrades en diversos establiments de la rambla de Ponent i voltants, en el tram més pròxim a la carretera de València. En aquest sentit, el macrooperatiu estaria vinculat a delictes de tràfics de drogues i estrangeria.

L'operatiu ha estat emmarcat en el Pla Integral de Seguretat que l'Ajuntament de Tarragona va presentar fa unes setmanes. Amb aquest es vol augmentar la seguretat als barris de la ciutat.

Immigració, drogues i incompliments d'ordenances municipals

En el dispositiu policial al barri de Campclar s'han interposat denúncies, aixecament d'actes i algunes persones detingudes, segons informa el Diari Més. 

En aquest sentit, la Guàrdia Urbana ha aixecat actes per incompliments de les ordenances municipals per part dels establiments. Els Mossos d'Esquadra han denunciat algunes persones per tinença de droga.

Finalment, la Policia Nacional s'ha endut alguns immigrants sospitosos de delictes de falsificació documental per aconseguir els papers. S'hauria detectat un increment d'aquests casos i la policia espanyola se'ls ha emportat a comissaria per comprovar que estiguin al país de forma regular.