Un jove de Salou, internat en un centre de menors per diversos escenaris de viol猫ncia dom猫stica

El confinament ha agreujat la situaci贸 a l'habitatge familiar

Dues detencions en menys de 24 hores per maltractar als seus pares. Un menor de Salou, despr茅s d'aquests incidents, ha estat traslladat fins a un centre de menors aquest dilluns per ordre del jutge, segons informa el Diari de Tarragona. 

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

Viol猫ncia a casa

La viol猫ncia provocada pel menor salouenc a casa no 茅s d'ara i fa temps que es viuen aquests fets en el seu habitatge per貌, ara, s'han agreujat. Ja es va viure una detenci贸 el passat divendres, per貌 el van deixar en llibertat i, en poques hores, va tornar a ser protagonista d'agressions al seu pare i mare. Per aquest motiu, va ser detingut, de nou, pels Mossos d'Esquadra.

Aquest dilluns va ser citat per la Fiscalia de Menors i, el jutge, va proposar el seu internament en un centre de menors, despr茅s de sumar quatre delictes de maltractament en l'脿mbit de la llar. L'advocat del detingut, segons el citat mitj脿, es va oposar a aquesta mesura.

Aix铆 mateix, hi ha indicis suficients d'acusaci贸 al menor, ja que a la declaraci贸 dels pares, s'hi sumen les intervencions dels Mossos d'Esquadra al domicili familiar, on hi ha hagut diferents escenaris de viol猫ncia. A m茅s, existeix un gran risc en aquest moment de confinament, ja que pateix problemes amb les subst脿ncies estupefaents i t茅 TDA.

La Fiscalia ha decretat un internament de r猫gim semiobert durant sis mesos i, nom茅s es podr脿 comunicar amb els pares quan els t猫cnics del centre ho considerin necessari i existeixi una possibilitat de retorn a l'habitatge familiar.

"鈿玀ALA NOT脥CIA: S'eleva la xifra de morts per coronavirus a la resid猫ncia Ball煤s de Valls" "鈿笍 DRAM脌TIC: Troben el cos d'un home en un pis a Reus"