Un jove de Salou, internat en un centre de menors per diversos escenaris de violència domèstica

El confinament ha agreujat la situació a l'habitatge familiar

Dues detencions en menys de 24 hores per maltractar als seus pares. Un menor de Salou, després d'aquests incidents, ha estat traslladat fins a un centre de menors aquest dilluns per ordre del jutge, segons informa el Diari de Tarragona. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Violència a casa

La violència provocada pel menor salouenc a casa no és d'ara i fa temps que es viuen aquests fets en el seu habitatge però, ara, s'han agreujat. Ja es va viure una detenció el passat divendres, però el van deixar en llibertat i, en poques hores, va tornar a ser protagonista d'agressions al seu pare i mare. Per aquest motiu, va ser detingut, de nou, pels Mossos d'Esquadra.

 

Aquest dilluns va ser citat per la Fiscalia de Menors i, el jutge, va proposar el seu internament en un centre de menors, després de sumar quatre delictes de maltractament en l'àmbit de la llar. L'advocat del detingut, segons el citat mitjà, es va oposar a aquesta mesura.

 

Així mateix, hi ha indicis suficients d'acusació al menor, ja que a la declaració dels pares, s'hi sumen les intervencions dels Mossos d'Esquadra al domicili familiar, on hi ha hagut diferents escenaris de violència. A més, existeix un gran risc en aquest moment de confinament, ja que pateix problemes amb les substàncies estupefaents i té TDA.

 

La Fiscalia ha decretat un internament de règim semiobert durant sis mesos i, només es podrà comunicar amb els pares quan els tècnics del centre ho considerin necessari i existeixi una possibilitat de retorn a l'habitatge familiar.