Helicòpter plaça del Pati

Mor la dona de 87 anys atropellada a la C-31 a Cunit

L'atropellament va succeir el passat dimarts, 2 de juny

El passat dimarts, 2 de juny, una dona de 87 va ser traslladada en estat crític a l'Hospital de Bellvitge, després de ser atropellada a la carretera C-31 al seu pas pel municipi de Cunit. Finalment, la nit del dissabte, va morir, segons informa el Diari de Tarragona. 

Des del passat mes de febrer i, coincidint amb el confinament, no hi havia hagut cap atropellament en aquesta carretera del Baix Penedès. Aquest succeït el dimarts, es va produir quan la dona travessava un dels passos de vianants que hi ha al llarg de la carretera. En un primer moment, l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), atenia la dona al lloc dels fets, però es va demanar el servei de l'helicòpter medicalitzat, ja que les ferides eren de gravetat. En estat crític va ser evacuada a l'Hospital de Bellvitge, on va traspassar.

Els continus atropellaments en aquesta carretera els darrers mesos de 2019 i l'inici de 2020, van portar els veïns a manifestar-se el 29 de febrer per reclamar solucions en aquesta carretera i poder evitar els atropellaments que hi havia. Els darrers mesos, coincidint amb l'estat d'alarma, es va viure un descens del trànsit a la via baixpenedesenca i, conseqüentment, una reducció del perill en aquest punt. Ara, amb la desescalada, hi ha un augment a comptagotes del trànsit i s'està arribant a la «nova normalitat».


Comentaris