Mor un gat després d'esclatar-li un petard a la cara al barri Montserrat de Reus

La gateta disparada a la urbanització Flor del Camp de Castellvell del Camp va morir

L'Associació Gatmoster ha denunciat un altre acte inhumà amb un gat com a víctima. Després del tret de perdigó a una gata a la urbanització Flor del Camp de Castellvell del Camp, la qual va acabar morint després de lluitar per salvar-li la vida, ara ha estat el barri Montserrat de Reus l'escenari d'un acte violent amb animals.

L'associació va trobar el gat malferit aquest cap de setmana al barri reusenc. Les ferides estaven a la boca de l'animal i, segons Gatmoster, haurien estat causades per un petard que li havien llançat a la boca i va esclatar en aquest moment. A més, portaria sense menjar i beure més d'una setmana. 

El gatet va ser recollit per l'associació al barri Montserrat i portat fins a un centre veterinari, on se'l va haver de sacrificar a causa de les ferides que havia patit. L'Associació Gatmoster ha pujat unes imatges al seu Instagram, que poden ferir la sensibilitat de les persones, on es veu l'estat en què va quedar el gatet després del petard.

Aquesta és la segona mort violenta d'un gat en poc més d'una setmana i l'associació ha decidit buscar els responsables dels actes, per poder-ho denunciar i que no quedi en res aquests assassinats animals.

"Els enxampen amb el botí a les mans després de robar a Reus i fugir" "Bones notícies: reapareix l'avi perdut del barri de Sant Salvador de Tarragona"