Imatge dels serveis d'emergència, al Vendrell

Mor un home de 88 anys a la platja de les Madrigueres, al Vendrell

La víctima, amb patologies prèvies, ha caigut mentre sortia de l'aigua | Els socorristes no l'han pogut reanimar

Un home de 88 anys ha mort ofegat avui divendres, 7 d’agost, a la platja de les Madrigueres del Vendrell (Baix Penedès). Segons avança ‘RTVelVendrell’, la víctima és un veí de Barcelona que estiuejava a la vila, amb patologies prèvies. Tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), la Policia Local del Vendrell i els Mossos d’Esquadra han acudit a la zona.

El telèfon d'emergències ha rebut l'avís de l'incident a les 11.22 hores, i s'informava que un home havia estat tret de l'aigua després d'ofegar-se. El servei de socorrisme de la platja de les Madrigueres s'ha activat a l'instant per iniciar l'atenció a la persona fins a l'arribada dels serveis d'emergències, els quals han enviat tres unitats terrestres del SEM. Aquestes han intentat reanimar la víctima, però finalment ha acabat perdent la vida.

Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, la policia local del Vendrell, i malgrat que hi havia bandera verda, la Guàrdia Civil és qui es farà càrrec de les diligències. Amb aquest ofegament, ja en són 4 durant aquesta setmana a Catalunya i el total de persones que han perdut la vida a les platges catalanes durant aquesta temporada d'estiu ja ascendeix a les 16.


Comentaris