Mor l'home que va atrinxerar-se a casa amb un ganivet al centre de Reus

Malferit per l'arma blanca, va ser traslladat en estat crític cap a l'Hospital Joan XXIII, on va ingressar sense vida

Desenllaç tràgic per a l’home que ahir dijous, 18 de juny, va atrinxerar-se a casa seva amb un ganivet de grans dimensions, al carrer de Raseta de Sales de Reus. L'individu, que amenaçava en suïcidar-se, es va clavar l'arma blanca just en l'instant que Mossos d'Esquadra i serveis mèdics aconseguien entrar a l'immoble. Malferit, va ser traslladat en estat crític cap a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va ingressar sense vida.

Tràgic incident al carrer de Raseta de Sales

A última hora de la tarda començava l'incident al carrer de Raseta de Sales de Reus. El gran desplegament dels serveis d'emergències cap a dos quarts de vuit del vespre amb dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la Guàrdia Urbana de Reus i dos furgons dels Mossos d'Esquadra cridaven l'atenció dels veïns i veïnes del cèntric carrer reusenc.

Una persona, que portava un ganivet de grans dimensions, amenaçava amb treure's la vida mentre s'atrinxerava a l'interior del seu habitatge. Per aquest motiu, es mobilitzaven efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d'Esquadra. Els serveis d'emergències treballaven per intentar dissuadir la persona de treure's la vida, mentre intentaven accedir a l'habitatge.

Finalment, quan van aconseguir entrar a dins l'immoble els Mossos d'Esquadra i els serveis mèdics, l'individu es va clavar l'arma blanca. De pressa va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat crític i no se li va poder salvar la vida, morint abans de ser ingressat.

"Compartiu: Busquen el Guillem, desaparegut al Pont d'Amentera" "Incendi de matinada: Crema una cuina a Tortosa"