Mor un home en caure des d'un edifici a Salou

Les principals hipòtesis descarten el suïcidi

Tràgic accident el succeït la nit del dilluns, 30 de març, a la localitat de Salou. Un home va morir en caure des del balcó del seu edifici a l'avinguda Andorra del municipi de la Costa Daurada, segons informa el Diari de Tarragona.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Nit negra a Salou

Els Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local de Salou es van activar en rebre l'alerta per un greu accident a l'avinguda Andorra de la localitat costanera. Un cos estirat a terra sense fer cap moviment, alarmava als veïns que trucaven per avisar dels fets.

La víctima mortal, segons el citat mitjà, era un veí de nacionalitat irlandesa que vivia a la sisena planta de l'edifici 'Los Peces' de Salou. Després de tractar-se el suïcidi com una de les hipòtesis de l'incident, en poder-se registrar el domicili de la víctima, podria ser un accident, ja que hi havia una gran quantitat d'envasos d'alcohol. A més, no hi havia cap indici de criminalitat a la casa.

"🔥❗ AQUEST MIGDIA: Una persona en estat greu per l'incendi d'un pis a Salou" "ÚLTIMA HORA | Retards a l'R-2 Sud per l'atropellament d'una persona"