Pla de l'entrada de l'Hospital Joan XXIII

Mor una nena d'11 anys amb coronavirus a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

La menor, aparentment, no tenia patologies prèvies | Ha estat traslladada d'urgència des de l'Hospital Verge de la Cinta, arran de diverses complicacions en el seu estat de salut

Tràgica notícia. Una nena d’11 anys, positiva per coronavirus, ha mort avui dimarts, 11 d’agost, a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Segons avança el ‘Diari de Tarragona’, la menor va arribar de matinada al centre hospitalari tarragoní, provinent de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, arran de diverses complicacions en el seu estat de salut.

Tal com apunta el mateix mitjà, la nena, aparentment, no tenia patologies prèvies i havia donat positiu per Covid-19 dies enrere. Avui, en arribar al Joan XXIII, presentava dolor abdominal agut que, posteriorment, ha derivat en una isquèmia intestinal i una perforació gàstrica. Tot i la ràpida intervenció quirúrgica, explica el 'Diari', la menor ha mort poc després de les set del matí.

A l'espera de l'autòpsia

Segons el mateix mitjà, basant-se en el coneixement actual d’investigadors i personal mèdic consultat, aquesta mena de complicacions podrien ser més habituals en nens que no pas en adults amb coronavirus. Ara, l’autòpsia de la menor, prevista per als pròxims dies, determinarà els motius fefaents de la seva defunció.

Argimon, prudent, descarta el coronavirus

Preguntat per aquests fets en roda de premsa, el secretari general de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha explicat al 'Diari de Tarragona' que la menor havia donat positiu en Covid-19 però que, en cap cas, es pot pensar que el virus sigui la causa de la seva mort.


Comentaris