Mor una persona atropellada per un tren de l'R16 a Cubelles

La primera hipòtesi és que s'ha tirat al pas del tren

Tràgic incident a la xarxa ferroviària catalana. Una persona ha mort atropellada per un comboi al seu pas pel municipi de Cubelles. Segons ha informat Rodalies a TarragonaDigital, la primera hipòtesi que s'estudia és que s'ha llançat a les vies del tren en el moment del pas del comboi que havia sortit de l'Estació de França a les 12:42 hores i es dirigia a Tortosa, el qual ha quedat aturat a l'estació del Garraf. 

Tots els viatgers que circulaven en aquest tren, han estat traslladats per una passarel·la fins a un altre comboi i s'està circulant per via única en aquest tram de la xarxa ferroviària catalana.

Circulació interrompuda en aquest tram

Rodalies de Catalunya ha informat de la interrupció de la circulació de trens entre Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Calders per l'atropellament d'una persona al municipi de Cubelles. En aquest sentit, s'han vist afectades les línies R2 Sud, R13, R14, R15 i R16 que passen per aquest tram de la xarxa ferroviària catalana. 

"🚔AQUESTA NIT: 2 detinguts i 13 identificats en locals a Reus" "👮 Detinguts tres joves per robar armes de caça i munició a Calafell"