Helicopter al carrer Poblet de Montblanc

Mor Ramon Miró, el montblanquí que aquest matí ha estat assistit pel SEM al mig del carrer

El difunt era treballador dels serveis de manteniment municipals i es trobava desenvolupant tasques laborals

Ramon Miró Segovia, el montblanquí que aquest matí ha requerit assistència mèdica al carrer Poblet, finalment ha mort a causa d'una parada cardiorespiratòria. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, l'home, que era treballador dels serveis de manteniment municipals de l'Ajuntament de Montblanc, s'ha començat a trobar malament a primera hora d'avui 11 de novembre, quan desenvolupava tasques laborals.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Com que la indisposició anava en augment, els seus companys han alertat al Sistema d'Emergències Mèdiques, i fins al lloc dels fets s'han desplaçat quatre ambulàncies i un helicòpter que ha aterrat en un solar proper al lloc dels fets. També hi han anat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues més de la Policia Local de Montblanc. La mobilització ha causat una gran expectació a la zona i, malauradament, l'afectat ha mort.

Aquesta tarda, el consistori montblanquí, per la seva banda i a través de les xarxes socials, ha emès una nota de condol i ha mostrat el seu suport a la família, als amics i als companys de Ramon Miró.


Comentaris