EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Preocupació als Pallaresos per la mort de gossos i gats en estranyes circumstàncies

Els veïns i veïnes estan recollint firmes per portar-les a l'Ajuntament
Denuncien l'enverinament de diversos animals als Pallaresos | Pixabay

 

La sobtosa mort de diversos animals de companyia en poc temps a la localitat dels Pallaresos ha fet saltar el senyal d'alarma entre els veïns i veïnes del municipi. Després de posar-ho en comú un grup de persones que havien viscut una situació similar, s'han posat mans a l'obra i han començat a recollir firmes per suposats enverinaments contra els seus animals, segons explica el Diari de Tarragona.

 

Possibles enverinaments als Pallaresos

Fa un parell de setmanes van haver-hi una quantitat importat de mascotes, entre gats i gossos, del municipi dels Pallaresos que van morir en poc temps i sobtosament. Després d'aquest tràgic fet, es va posar en comú entre els veïns de la localitat tarragonina arribant a la conclusió que podien haver estat enverinats. Tots els afectats en aquests incidents, han començat a recollir firmes per poder-les presentar a l'Ajuntament. 

 

Així mateix, algun veí de la localitat hauria enxampat un home que donava menjar al seu gat dins del jardí de casa seva, on, presumptament, haurien estat enverinats la majoria de gats i gossos que han mort a la localitat, segons apunta el Diari de Tarragona.

 

Després d'aquest incident, l'alcalde dels Pallaresos, Xavier Marcos ha assegurat que no hi ha cap denúncia, però estan informats dels fets que estan succeint al centre urbà i en diverses urbanitzacions del municipi com Jardins d'Imperi, Els Hostalets i Cinc Estrelles.