Mor una menor d'edat al centre de Reus

Els fets han passat aquest dimarts al migdia

Tràgica mort d'una menor d'edat aquest dimarts a Reus, al carrer del Sol. Segons han confirmat a aquest mitjà els serveis d'emergència, vora les dues del migdia s'ha rebut l'avís d'alerta, i quan han arribat al domicili, la noia ha entrat en aturada cardiorespiratòria. Tot i intentar reanimar-la durant prop de mitja hora, els operatius del Sistema d'Emergències Mèdiques no han pogut salvar la vida de la jove.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Una noia, que segons alguns veïns tindria uns quinze anys, ha mort aquest migdia a Reus. Sempre segons veïns de la zona, es tracta de la filla d'una família d'origen estranger que fa relativament poc que s'havia establert a la ciutat i no dominen l'idioma, motiu pel qual haurien sortit del domicili per demanar ajuda.

Diversos operatius tant del SEM com de Mossos han participat en l'operatiu d'emergències | Cedida

Els veïns haurien avisat al 112 quan faltaven deu minuts per les dues del migdia. Quan els operatius tant dels Mossos d'Esquadra com del Sistema d'Emergències Mèdiques han arribat al domicili, la noia havia entrat en aturada cardiorespiratòria. Durant uns trenta minuts s'ha intentat reanimar la jove sense que, malauradament, se li pogués salvar la vida.

La tragèdia ha estès certa alarma a la zona a causa dels protocols actuals. Els operatius d'emergències, segons relaten els veïns, portaven equips de protecció, motiu pel qual es preguntaven si la situació de la noia tenia a veure amb la Covid-19. Els serveis d'emergència aclareixen a aquest mitjà que els equips de protecció són d'ús regular actualment i que, per tant, no indiquen directament que sigui un cas de coronavirus. Aquesta circumstància, apunten, no es podrà comprovar fins que no es faci l'autòpsia a la jove.

"👮 INDIGNANT: Dos menors surten de casa per anar a fumar i beure a un parc de Cambrils" "😡SEGUEIX L'INCIVISME: Cada dia més denunciats a TGN per incomplir el confinament"