GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sense carnet i amb ordre de detenció: Un home intenta atropellar un grup d'esportistes a Reus

Els fets van succeir al camí de la Pedrera del Coubi
No tenia permís de conduir i tenia una ordre de detenció | TarragonaDigital
 

Gran ensurt que es van endur diverses persones que estaven practicant esport per un camí de Reus. Un home, sense carnet de conduir i amb una ordre de detenció, va intentar atropellar les persones que circulaven pel camí rural, mentre els increpava i se'ls hi encarava amb una actitud agressiva. Finalment, un agent fora de servei el va detenir i portar a comissaria, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, no haver obtingut mai el permís de conduir i, resistència i desobediència als agents de l’autoritat. 

 

Increpa i s'encara als presents

Aquest dilluns 11 de maig, primer dia de fase 1 de desescalada, un conductor va entrar amb la furgoneta al Camí de la Pedrera del Coubi, a la ciutat de Reus. Els fets succeïen als volts de les 20 hores, coincidint amb la franja horària en què està permesa l'activitat esportiva. 

 

En arribar a l'altura de la carretera de Castellvell, l'home, de 43 anys, nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, va accedir al camí a gran velocitat, obligant un grup nombrós d'esportistes a apartar-se bruscament en diverses ocasions. Moment en què el conductor els va començar a increpar i insultar. En recriminar-li l'actitud, el detingut va baixar del vehicle i s'hi va encarar visiblement alterat.

 

Un dels presents que estava practicant esport era un mosso d'esquadra, que es trobava fora de servei. L'agent li va demanar al conductor que deixés de posar en perill la seguretat de les persones, però li va fer cas omís i va pujar, de nou, al vehicle per tornar a repetir les mateixes accions i amenaces verbals. Finalment va acabar detingut per l’agent i traslladat a dependències policials per una de les patrulles que van arribar al lloc. 

 

Un cop identificat es va comprovar que el detingut no havia obtingut mai el permís de conduir i també li constava una ordre de detenció emesa per un jutjat de Tarragona per un delicte de lesions. L’home, va passar l'endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.